De beste restaurants in Haarlem
restaurants Haarlem

Hoeveel kost het eten bij Tatsu?



Menu prijzen bij Tatsu

Het eten bij Tatsu varieert in prijs, afhankelijk van wat je bestelt. De gerechten op het menu zijn over het algemeen betaalbaar en kosten meestal tussen de €10 en €20.

Extra kosten en drankjes

Naast de prijs van de gerechten komen er nog extra kosten bij, zoals drankjes en eventuele extra bijgerechten. Het totale bedrag dat je kwijt bent bij Tatsu hangt dus af van je bestelling en eventuele extra's die je toevoegt.

Hoeveel eetgelegenheden zijn er in Haarlem?



Aantal eetgelegenheden in Haarlem

In Haarlem zijn er meer dan 500 eetgelegenheden te vinden, variërend van gezellige cafés en lunchrooms tot chique restaurants en wereldkeukens.

Diversiteit in eetgelegenheden

De diversiteit in eetgelegenheden in Haarlem is groot, met voor ieder wat wils. Van traditionele Nederlandse gerechten tot exotische smaken uit verschillende landen, Haarlem biedt een breed scala aan culinaire opties.

Is Haarlem gezellig

Wat zijn de absolute must-do's in Haarlem?



Must-do's in Haarlem

Een absolute must-do in Haarlem is een bezoek aan de Grote Markt, het bruisende hart van de stad. Hier vind je gezellige terrasjes, historische gebouwen en de imposante Grote Kerk. Daarnaast is een wandeling door de pittoreske straatjes van het oude centrum een echte aanrader, met zijn mooie grachten, hofjes en bijzondere winkeltjes.

Ontdek de verborgen pareltjes

Naast de bekende highlights zijn er ook tal van verborgen pareltjes in Haarlem die je niet mag missen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de prachtige binnentuin van het Frans Hals Museum, of maak een wandeling door het sfeervolle Begijnhof. Vergeet ook niet om te genieten van een heerlijke lunch of borrel op een van de vele gezellige plekjes in de stad.



Meer info: haarlem lunch

Wat zijn de bekende winkelstraten in Haarlem?



Bekende winkelstraten in Haarlem

In Haarlem zijn er verschillende bekende winkelstraten te vinden, zoals de Grote Houtstraat en de Barteljorisstraat. Deze straten zijn populair onder zowel de lokale bevolking als toeristen vanwege de diverse winkels en boetiekjes die er te vinden zijn.

Andere populaire winkelstraten

Naast de Grote Houtstraat en Barteljorisstraat zijn ook de Anegang en de Kleine Houtstraat geliefde winkelstraten in Haarlem. Hier kunnen bezoekers terecht voor een mix van bekende ketens en unieke boetiekjes, waardoor er voor ieder wat wils is.

Is Haarlem gezellig

Is het gezellig in Haarlem?



Gezellige sfeer in Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn gezellige sfeer, met talloze historische gebouwen, knusse straatjes en levendige pleinen. De vele cafeetjes, restaurants en winkels dragen bij aan de gezelligheid van de stad.

Veel te beleven in Haarlem

Er is altijd wel iets te doen in Haarlem, van culturele evenementen en festivals tot gezellige markten en bruisende uitgaansgelegenheden. De diversiteit aan activiteiten zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets leuks te beleven is in deze levendige stad.

Wat zijn de hoogtepunten van Haarlem die je absoluut niet mag overslaan?



Hoogtepunten van Haarlem

Een absolute must-see in Haarlem is de Grote Markt, het historische hart van de stad met prachtige gebouwen en gezellige terrassen. Ook de Grote Kerk, met zijn imposante toren, is een bezienswaardigheid die je niet mag missen.

Cultuur en geschiedenis

Daarnaast is het Frans Hals Museum een hoogtepunt voor liefhebbers van kunst en cultuur. Hier vind je een indrukwekkende collectie werken van de beroemde Haarlemse schilders. Vergeet ook niet een wandeling te maken door de pittoreske straatjes en langs de grachten van deze prachtige stad.